vliegtickets Mallorca

In ongeveer 2 uur vlieg je vanaf Amsterdam naar de grootste stad van Mallorca, Palma de Mallorca. Een korte vlucht dus en vliegtickets hoeven niet duur te zijn. Palma de Mallorca Airport ligt op ongeveer een kilometer van de hoofdstad. Goede wegen en een ruim aanbod van autoverhuurders taxi’s en bussen maakt het eenvoudig om snel en veilig bij uw accommodatie aan te komen.

Maakt het uit op wat voor een dag ik in de week heen en terug reis ?

Ja, dat maakt wel degelijk uit. Over het algemeen is doordeweeks vliegen goedkoper dan vliegen in het weekend. Een vliegticket naar Mallorca is doorgaans het goedkoopst op dinsdag, woensdag of donderdag. Bekijk dus goed op de website waar je je vliegtickets boekt welke dag je heen en terug gaat reizen. Soms kan een dagje eerder of later al een paar tientjes schelen!

Vanaf welke Nederlandse vliegvelden kan ik vliegen naar Mallorca ?

Mensen uit de randstad vliegen doorgaans vanaf Amsterdam Schiphol naar Mallorca . Het is echter ook mogelijk om vanaf Rotterdam Airport  of vliegveld Eindhoven  te vliegen.

Ik woon dicht bij de grens, zijn er ook mogelijkheden vanuit Duitsland of Belgie ?

Ja dat kan zeker. Wij raden aan om te kijken naar vliegtickets Dusseldorf –> Mallorca of vliegtickets Brussel –> Mallorca . Vaak zijn er voordelige aanbiedingen vanaf deze vliegvelden te vinden, waardoor u flink kunt besparen ten opzichte van een ticket vanuit Amsterdam.